Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Toate datele colectate in momentul accesarii site-ului www.meru.ro sunt prelucrate in conformitate cu prevederile legale existente.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor comandate, confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletine informative, newslettere, facilitarea comunicarii cu clientii Societatii, informarea acestora cu privire la functionarea site-ului, etc.

Prin inregistrarea ca utilizator al  Meru.ro va vom solicita urmatoarele date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail si telefonul, date folosite exclusiv in vederea facturarii, livrarii si comunicarii directe cu dvs in calitate de Client al serviciului Meru.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele Meru.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Meru.ro cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs. 

Informatiile din formularul de comanda nu vor fi furnizate unei terte parti decat in urma unei cereri explicite din partea Clientului.

Pe site-ul www.meru.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Societatea nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de dialog@meru.ro sau vanzari@meru.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.