Cum comand

Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Meru.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- cumpararea produselor de pe siteul www.meru.ro nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator printr-un cont personal pe site (in acest caz bifati optiunea "Comanda fara cont" si inserati datele solicitate in vederea facturarii si livrarii produselor).

- inregistrarea dvs. ca utilizator al Meru.ro ( in sectiunea "Contul meu > Inregistreaza un cont nou" si mai apoi utilizarea site-ului prin accesare "Contul meu > Autentifica-te")

- efectuarea platii produselor.

Puteti cumpara produse prin Meru.ro urmand  pasii:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adauga in cos".

b. Selectati “Finalizeaza comanda”, alegand intre optiunile "Client Nou" sau "Client existent" daca nu sunteti deja atentificat (sau "Comanda fara cont" daca nu doriti cont pe acest site)

c. Introduceti datele de facturare, adresa de livrare si selectati metoda de livrare

d. Alegeti metoda de plata si confirmati comanda

Nota: adresa dvs. de e-mail trebuie sa fie corecta pentru buna inregistrare si procesare a comenzii.

Plata se efectueaza in numerar la livrarea produselor de catre curier sau prin transfer bancar/ordin de plata direct in contul societatii, in conditiile reglementate de legea romana in vigoara, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita de factura si/sau alta dovada de incasare plata, suplimentar doar daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Meru.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. 


Metode de plata

Site-ul www.meru.ro pune la dispozitia clientilor, urmatoarele modalitati de plata:
      •    Ramburs la livrarea produselor;
    •   Plată prin transfer bancar (cu ordin de plată), în avans, în contul:  RO 79 RZBR 0000 0600 1204 0842, deschis la Raiffaisen Bank – Agentia Aviatiei

 

In cazul in care ati platit in avans comanda conform confirmarii primite de la www.meru.ro la momentul finalizarii procesarii acesteia, livrarea se va efectua in 24-48 ore de la receptia banilor in contul societatii.

Societatea administrator a www.meru.ro va specifica pretul, modalitatea de plata si termenele aferente  pentru fiecare comanda in parte, emitand o facture fiscala pentru bunurile livrate. Utilizatorul/Clientul se oblige sa furnizeze informatii corecte necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare si este de acord sa ii fie procesate datele necesare. Datele/parolele din contul fiecarui utilizator/client ii apartin acestuia din urma, societatea neavand acces la acestea si nu poate fi facuta responsabila pentru pierderi de parola, continut sau alte detalii inregistrate in platforma. www.meru.ro solicita inregistrarea intr-un cont exclusiv pentru eliberare facturi/informatii de interes punctual si prin inregistrare utilizatorul isi da acordul nemijlocit si fara limita teritoriala ca este de acord cu termenii si conditii siteului, precum si cu politica de confidentialitate. Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, iar semnarea documentelor insotitoare , exemplu: (factura, chitanta, awb curier etc) confirma acceptarea produselor de catre client in conformitate cu fiecare Comanda existenta in Cont.