Livrare

Taxele percepute pentru livrari: 

  • 15 lei (TVA inclus) indiferent de localitate (in limita acoperirii destinatiei de catre una dintre companiile de curierat si numai dupa ce comanda a fost finalizata si agreata prin confirmare pe email)
  • sau GRATUIT daca valoarea comenzii depaseste 150 lei.

Termen de livrare : intre 24 si 48 ore (in functie de orasul de destinatie si zona de acoperire Fan Courier).

Toate produsele comandate pe www.meru.ro sunt livrate oriunde pe teritoriul Romaniei, in zona de acoperire Fan Courier sau a altui serviciu de livrare si se face la cererea si prin comanda ferma a clientului inscrisa in comanda aferenta.

Societatea livreaza produsele prin curier si nu este raspunzatoare pentru eventuale daune sau stricaciuni derivate din transportul acestora. Nu raspundem de colete deteriorate, rupte sau orice alte reclamatii ulterioare. In cazul in care primiti un colet rupt, deteriorate sau care e vizibil afectat de conditiile de transport va rugam sa solicitati curierului sa faceti un proces verbal pentru constatarea daunelor aferente, in acest caz vom putea recupera prejudicial de la firma de curierat/transport, in caz contrar orice reclamatie ulterioara nepuntand avea efecte. Va rugam sa verificati la primire starea produselor, ca ambalarea este corespunzatoare (nu are rupture, deteriorari) si ca va sunt livrate documente insotitoare (factura fiscala, chitanta etc).

Tarifele sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 5 kg si pentru orasele acoperite de zona de transport a Fan Courier sau a curierului care livreaza comanda. Pentru cantitati mai mari de 5kg se percepe tariful solicitat de curier si zona de distributie. Aceste taxe vor fi communicate clientului in dreptul comenzii, pe email sau/si telefonic. Livrarea se va face de comun acord cu orarul stabilit de client impreuna cu curierul, daca nu este gasit la domiciliu sau adresa specificata de acesta in comanda curierul va intoarce coletul incercand o a doua livrare in ziua/zilele urmatoare (exceptie Sambata, Duminica, sarbatori legale etc). Daca dupa a doua livrare coletul ne este returnat si clientul il doreste din nou, acesta din urma suporta cheltuielile de transport, inclusiv taxe de magazinaj sau alte taxe percepute de firma de curierat.

Societatea isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale comenzilor care depind de terte parti (furnizori, parteneri, orice alt collaborator sau distribuitor etc), inclusiv din cause de forta majora ca facturi naturali, dezastre, sau orice factor care pune piedica realizarii procedurilor uzuale in trimiterea si procesarea comenzilor.